Dobrý den, jak mám získat fakturační údaje pro prodloužení verze Premium LastPassu o další rok? Mám sice nastaveno automatické obnovení, ale loni jsem s tím měla potíže. Nechci platit přes Google Pay.
Děkuji.
Hello @Syl
Welcome to the LastPass Community!
In this case if you would like to update your payment information, you can follow the instructions on this article: Update payment method.
Specifically the steps for Premium:
Please let us know if you might need further assistance or have any other question and we'll be glad to help.
Ahoj a díky za odpověď, ale toto mám nastaveno správně už od loňska. Problém je, že platební karta je kreditní a u banky, která ji vede, nemám běžný účet. Každou platbu musím potvrzovat, takže pokud si LastPass zažádá o platbu, já se o tom ihned nedozvím a nemám možnost platbu hned potvrdit, jako při platbách on-line na internetu, banka platbu automaticky zamítne. U debetní karty banky, u které mám účet, mám zase pro změnu z bezpečnostních důvodů zákaz plateb přes internet, platím s ní jen v kamenných obchodech. Loni se mi pak povedlo, že mi z LastPassu poradili, na co kliknout a zaplatila jsem rovnou, jenže za ten rok si to už nepamatuji. Tlačítko "zaplatit teď" nemohu nikde najít.
Díky.